r.i.p skullcandy äckelhörlurar

MEN HAR SKAFFAT MIG ETT PAR NYA ÄLSKLINGAR NU!!!

OHMAGASH



Yäääääh skola idag.............. kanske inte ska imorgon för känner mig inte helt frisk än WÄÄÄÄÄ!! Yaya, that's fucking life HÄHÄÄÄÄ
Sitter här och döööööööööör omgomgomgomg mina hörlurar har ju gått sönder så kan inte lyssna på himmelsk och ljuvlig musik. Ska snart börja pyssla med min GAMLA jeansjacka, NICE ASSSSOOOO


that tree

ÄLSKA MUSIKVIDEON!!!


new yorker song

HÄHÄ bara jag som diggar den där New Yorker låten ''Wüste'', den får mig fan på bra humör nu när jag är sjuk! Gick inte till skolan idag för jag har ont i huvudet as hell! Kommer nog imorgon! Men seriöst, när man har så ont i huvudet som jag har så skiter man i om man missar något i skolan för ni fattar inte hur ont jag har, usch =(
PLUUUS så min näsa, den bara rinner, BAHAH! Okey de va inte kul menmen...
Ska be mamma köpa glass sen, de e faktiskt bra med glass när man e sjuk =P
HEHE PEACE

baby let me love you doooown

OHOHOHOHOHOHOHOHOOOOHOOOHOOHOHOOH OH MY GASH!
HÄHÄHÄHÄHÄH!!! CHILLIN' WITH A LITTLE BIT OF BAJSIN' nej driver.
AAAIGHT! Va händer homieeezz?! Allt som de ska vara eller?
OHGUD SÅ TRÅKIGT JAG HAR!!! Hehe.....
SNART E MIN TRÖJA KLAR!!! I ♥ ALGERIA står det, sån ashet yao! Ska bara fixa hjärtat sen är den kalasbra ;)
Men aja, ska chilla vidare.






BOOOOUSSSSAAAA


waaayyy

Håhå, nyss ätit mat. FETINGSALLAAAAD blev det. SKÖNT VÄDER E DET UTE OCKSÅ!!! Gillas =) Har iallafall beställt hem 2 par skinnvantar med avskurna fingrar ;) Skulle beställa med nitar på men det fanns bara i XL? Tror nog det är lite för stort för mina händer, HEHE! Iaf så ska jag ge de andra paret i födelsedagspresent kanske. Om inte någon annan ska ha dem =) OOOOH ABOOOU JUSTE! Köpte den där nya glassen innan idag... VA HETER DEEENNNN!!! Crazy Gum tror jag! Den var skiiiitgod! GUUUD! Köpte också min älskade blus på h&m för 250 men jag hade rabatt så det blev 199! Billigt e braaa! Trodde först den var slut men hittade den till slut! =D Vilken tur, haha!


OH HEEEERRE MIN... =D=D=D




IMORGON SMÄÄÄÄLLLLLEEERDEEEET!!! SKA KÖPA MINA MUMSIGA MUMSAR LALALALALA =D

ÅÅÅHHÅÅÅ JA E SÅÅÅ LYYYCKLIGGG =D


jag e så het... SAJJJK

Den personen som har sagt eller säger att jag e normal är själv inte normal hahahahah =)


MAGHR3B UNITED!


Shet, vad mycke musik de blir idag!!!!
STICKER IVÄG T BOXNINGEN SNAAART, PALLAR JAG???? =(


beautiful girls are all over the world!


Ska snart åka iväg och träna. Känner mig inte taggad alls =( Meeeen det är ju löööördag idag!! =D Så efter man har tränat och sedan duschat och lite så blir allt peeeerfa för då känner man sig så FREESSSHHHHH like da air.
Sitter  här och drömmer mig bort... TILL LISEBERG!!! JAG MÅSTE DIT I SOMMAR!! BRYR MIG INTE! EN SOMMAR UTAN LISEBERG = INGEN SOMMAR, OOOMG =(
BUHU, NEJ NU SKA JA SITTA OCH KOLLA PÅ KORT FRÅN ÄLSKADE KANINLANDET AKA LISEBERG!!


bledi sakna fi qalbi!

WEEHOOOO, FREFKNGDAG IDAAAAG!!! Sov lite idag på förmiddagen faktiskt, fett härligt. FETT SOM BESHA ALLTID SÄGER! FETTFETTFEEEETT YAO!
Imorgon äre lördag och då blire träning. Kboxning. Fatta slut jag kommer vara efter den? Har inte tränat på 1 vecka, HAHA! Btw så vill jag ha godis men ja hinner inte åka och köpa. POOOOR ME!

Wäd emer ya Ska säga? Nono einget emer.

sånt här fult hår har jag när jag inte plattar det.

och när jag plattar. WOHO!


HANAN HANOUNTI


magic' system

SHOOOOOO BLOGG! Hur ere? Allt fint? AAAIGHT BRA O HÖRA U KNOW HÄHÄ!
SE NU HÄR VA....... skolan idag var knaaaaaas, de stank sopor i gymnastiksalen och ja hade asont i huvudet. BUHUHUHEHU =( Thaaaaaat's liiiiife!
Vi hade iallafall Crazy Day igår på skolan, bahahahahahaha. Jag och Selmush var Beshas och Julles kavaljerer ;) Tog babas skjorta o så målade vi mustasch och ihopväxta ögonbryn hahahaha. IIIIH SÅ HETA VI VA =D tror fan de va nåra som blev lite kära i oss, jag menar, vem kan inte motstå två män med ihopväxta ögonbryn? MMMMM ;) HAHAHAHAHA nej skämt.
Har faktiskt tänkt på att börja blogga lite mera här nu. Men bloggen behöver pimp it up lite vafan?! Den är så jäkla ful så de är inte sant!!!


wellwell, update later


klickat hem


hehe fatta het ja kommer va i algeriet :p

sån här musik diggar jag


thank u Allah 4 my mother

JASÅ MEN HEJSAN, LÄNGESEN MAN BLOGGA NU WHAAAA :D Iallafall, skiter om ingen läser bloggen eller något, hahahaha, VILL BARA SKRIVA AV MIG LITE IIBIBIBIBIBIBLAND! Ohjuste, skola imorgon, PALLAR INTE! Sen efter skolan → hemspråk och sen om Selma vill och kan kanske stan för att köpa en sak till CD.
HAAAAAAAAAHAAAA, vet ni vad vi har på tisdag?! Badhuset... VI SKA BADA MED FKNG KLÄDER PÅ?! lycka till liksom, HAHAHAHA :P Vem vet, det kanske är skitkul, AHAHAHAA. man får ju hoppas på det bästa iallafall ;) Oh my... Ana gina är den roligaste personen!!! HAHAHAH svennemorsan, så ful HAHAHAHAHAHAHAH! Nej men hon är underhållande.
OMGOMGOMGOMGOMGOMG justdet, kollade på Jennifer's Body igår, DAMN SÅ FREAKING BRA! Det är typ skräck men den var inte så hemsk haha. Eller jo, Megan Fox var läskig i ett ögonblick ofyfan...
Menmen ska dra o duscha nu och sen vetinte :D


aa oj vad fint

nejmen gud, fan vad fint alltså. DEN HÄR DAGEN HAR VARIT SÅÅÅ FIN. Inte alls.... FÖÖÖÖRST palla man inte vakna LOV NU TACK?! sen blir man så jävla trött av den äckliga skolan och av solen men SKA ICKE KLAGA PÅ SOLEELELELISOLEN! och sen tror ni fan inte att HELA JÄVLA MAPPEN MED WEBCAMBILDER ÄR VÄCK?! ALLA BILDER ÄR VÄCK?! ÅÅÅÅH GÅÅÅ O HÄNG DIIIIG! Och sen dem där jävla telefonkärringarna som ringer ''JAG SÖKER KATHARINHA, ÄR HON DÄR?'' FÖR DET FÖRSTA! MAN SKRIKER INTE I TELEFONEN NÄR MAN SNACKAR MED MIG OCH MAN SÄGER ALLTID HEJ! FÖR DET ANDRA! MAN LÄGGER INTE PÅ LUREN! OCH FÖR DET TREDJE!!! MIN MAMMA HETER INTE KATARINHA?! ÅÅÅÅH GÅ O HÄNG ER :S
sen nu misslyckades man ju liksom med headern också... men erkänn han hetingen e het? ;) ÅÅÅH GUUUD! och om ni bara säger ''eeeh han e min'' så kan jag lova er, han är inte eran och kommer aldrig att bli. HAHAHHA nej men, han är min.
SAMIR NASRI OCH SARA DJEDDOU. aah perfect.
menmen ska väll sluta drömma o gå ut snart.
INTE MIN DAG IDAG!
menmen ska typ ut nu CIAAO


OH I ADORE HIM. SMÄLTEEEER KVINNOR OCH MÄÄÄÄNNAR!

MUSIC IN MY HEART'


aaaaawww

HUR KAN MAN INTE TYCKA HAN E SÖT? HAHAHAHAH NÄR HAN SKRATTAR AAAAW


FOREVER YOUNG

JA HAR TRÅKIGT!!!


no smile


De blev inga leenden idag eftersom jag inte ens KAN ÖPPNA KÄFTEN!!! Tack vare den där jävla bedövningen, GAAHH! Kanske måste rotfylla tanden också.. HOPPAS IIINTE!!!

KOM IHÅG


marouane chamakh


Yacine Brahimi

samir nasri

karim benzema


SÅ HEEEETAAAA. lätt dem hetaste killarna inom fotbollen ;-)

fyfan va ja älskar mitt land

Finns nooooog inga i hela världen som stöttar och älskar sitt land som algerier, seriöst!! Dem kan döda för sitt land, kolla bara när dem mötte Egypten?! Det är så de ska va!!! Dem är sååå.. GUUUD VET INTE HUR JA SKA FÖRKLARA MER ÄN ATT DEM SUPPORTRAR SITT LAND TILL 110 %.
ONE TWO THREE VIVE L'ALGERIE!!!!



LÄNGTAR BARA TILLS JAG ÅKER NEEEER DIT, PALLA INTE VA KVAR HÄR!

kanye och hans hår

DAMNDAMNDAAAMN SO NIIIICE säger jag bara

IM UP

yeeeaah, vakna halv 8 och har hunnit duscha och grejer, MOHHAHAHA! Ska in till stan med mamma men alltså, hon ska till sjukhuset, därför jag är vaken så tidigt, H3H3H3. Ska kanske köpa hoodie och en sååå fiiin tröja på h&m.
TRALALALAAAA jag har tråkigt så jag ska göra mig mer uttråkad, HEJDÅÅÅÅ


VADÅ IRRITERANDE, DAAAMN




HOPPAS NI SER :DDDD


SHOW ME WAT YA GOT FROM YA MAMA'






GOOODKVÄLLENS! Hahahahahaaha DAAH! Vet ni vad jag har gjort idag? JAG HAAARRR.... WEBBAT MED

BEEEESHA.... VARIT HEMMAAAA... SJUNGIT.... HOPPAT RUUUNT!.... Hmmmm ja bara det, FEEEDT NAAJJZZZ ASSSUUU!
Vet ni att skåningarna inte är några svennar? Dem är skåningar, HAHAHAHAAAHAHAHHAAHA! GUUD HAHAHA!
Nej skoooooojar bara! Jappsiidapppssieee, va ska ja göra nuuudåååå?! Barachilla? YEEEZZZ bara chilllaaa för er som undrar! GAAADDDAAMMNNN, ja vill ha en tävling men jag har fan inte tillräckligt med läsare för det, HAHAHAHA :D
PUSS O KRAM VI SES I STAN.


SSARO.DEVOTE.SE

TESTADE BLOGGA PÅ DEVOTE OCH DET GICK ÅT HEEEEELLLLSSKOOOTTAA! Man fattar ju fan ingenting! Näääää, bäst att hålla sig till blogg.se! :D


BLOGG.SE FOO SHOOO!!!!


HOW TO SAFE A LIIIFE


HAHAHAHAHA :D


aw im so cute :P

HAHAHAAHHA!!!



tjockiiishh ben :D

ÄÄÄÄLOOO :D VETNI VAAAD?! jag har inte pallat blogga, FYYYFAAAN VAD JAG E BAD!!! nat eheh. Nej men jag har tråkigt och jag lider typ av ADHD just nu.. CAN ENTE HELPA! sjukdom ni vet...! Aja, ska inte göra så mycket idag, vill egentligen till tivolit men de ska typ bli dåligt väder senare ikväll så vi skippar det!


SOM NI SER SÅ HAR JAG INTE SÅ MYCKET ATT BLOGGA OM MEEEN DET ÄR JU PÅSKLOV NU SÅ KANSKE  DET HÄNDER LITE MER PÅ DAGARNA... *host* får vi hoppas *host* :D

SO LOONG!

jag vet, jag har tjocka ben MEN WHATEVEEEER! kolla mina skooor! så heeeta LOVELOVELOVEEEE


jag upsidedown är alltid en vacker syn :D


RSS 2.0