AAAH GUUUD!!!!

HOHOHO har inte bangat blogga på fettlänge (1dag) pågrund av att jag har haft ont i tandköttet och måste typ ta värktablett så fort de börjar kännas smärta vid tanden. SOM TUUUUR ÄÄÄR HAR JAG TANDLÄKARE SNART!!! Bara längtar, ooomg!!!

Har iallafall bara haft skola dem här dagarna och IGÅR, sov jag från 3 till 6 ungefär... kunde inte somna förräns vid 3 på natten :( Råkade slumra till idag också men hoppas jag kan sleep tonight cause' jag är FÖR trött i skolan. Somnade fan på biologin idag. MEEEN de är inte bara för jag va trött utan också för att våran lärare är så LAM! Hon är sån lam som bara... J....aaa..... N...EEEE.....JJ S....A...R....AAAAAA! Sen gillar hon typ tecknade filmer också, hahahahah tant.

Sitter här skitfresh efter en dusch och ska ta värktablett och sätta mig i soffan med BABA och kolla tv!!! :D

 

BOUUUSSAAAAA


rösta på super mario!!!!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


påminnelse till mig själv!!!

Said Taghmaoui, Thierry Fremont, Slimane Hadjar, Marianne Denicourt, Adel Bencherik - Djihad.

sleepover

HUEHUEEEE inte bloggat på hela morgonen och igår bloggade jag inte alls mycket.. Bloggade jag ens igår :S Jaja... Olivia och Felicia sov över här.. HAHAHAHAH fan va vi skratta. Vi var helt ensamma tills sent på natten, aouft :D Vi beställde pizza och käkade gottisssshhh. Vi kollade på den där ''vattenpojken'' med Ben Stiller som man sett typ 5miljoner gånger hahah. Fan va vi störde oss på hans sätt att prata.. ''My..... mam.... says that..... crocodiles.... are angry.... cause'...... t-t-t-they d-d-d-don't.. brush their t-t-t-t-teeth...'' GAAAHHH BAH SHUT UP!
hehehe dem har iallafall åkt hem nu och vi ska kanske sova över torsdag till fredag. Och om de går ska vi kolla Alice i Underlandet då också. YÄÄÄÄÄYYYYY!


kram


OH northAFRICA!!!


ska in i duschen nu puss

det va en gång en fågel

som bajsa på claudia och selmina hette han, damdamdam... hahaha nej skäääämtar bääärääää!


SKA DRA O TRÄNA NU HERÅ!!!!!

jag tuggar tuggummi


swingum

omaj-gaaaaaad! varit ute med Selma från.... hm aa jag vet inte men tills nu iallafall. Vi tjockade oss. SOM VAAANLIIIIGT! och så hade vi skitkul, fyyyyfaaan vad jag skratta hahahahahahahahahahahah. Selma stod och flasha sin mage lite och skrek woowowooow ;-) (det var inget folk där) såååå precis då kommer det en kille (som claudia också har skämt ut sig förhhahaha, hon sprang in i han) som springer... HAHAHAH! Och jag vet inte om jag får skriva detta av selma men... hon är ju förkyld och ja hon blev chockad när han kom så hon.. dreggla (läs: snora ner sig) lite ehehehe.
MGOMOMG JUUUSTEE! Vi satt utanför mc och försökte öppna våra kapsyler på flaskorna med nycklar... men lyckades inte så bra. Så ser jag ett gäng killar och säger: JAAA, VI FRÅGAR DEM OM DEM HAR KAPSYLÖPPNARE!!!... eller nej... dem va skabbiga..!

Så står dem och kollar på oss för ni skulle bara se hur vi kämpade med dem där jävla flaskorna. Och jag är en sån person som kollar tillbaka med värsta blicken om folk glor på mig.. Min haka åkte så jävla långt ner och jag bara skriker: SELMA! Äre inte han Nicklas som va med i IDOL?!

Preeeecis när jag har sagt det så kollar han ner och går in på mc. Och så fortsätter jag och selma med våra flaskor i en timma eller två. Sen kommer killarna ut igen och denna gången kollar dem med såna hemska blickar hahahaha. Och japp, det var Nicklas Hocker! EHEHE VI HAR SKÄMT UT OSS FÖR EN SUEDIKÄNDIS!!! JIPPPIIIKAAAYEEEYYY! Och det kändes som om han kände igen mig efter den gången jag tog kort med honom på estop, KILILILILILIL!

Sen skämde jag och selma ut oss lite mer på AB, jajamensann.... Sen stack vi till mc igen för att käka mat!!!!!!
Och now im home homer.



hihihåhåhhaha fan va brun jag va där :o


FEEEL THE SPRING COMING UP!


KILILILILILILILI

He KILILILILILIILILI. Hahahaha arabbrölloppppp!!

har inte pallat blogga today och nu..... cpar sig mitt tangentbord, BRA SARA, BRABRAAAA!!!!
Fan vad fint väder det var idag, vårjackan fick fan sitta på! :D
WE LIKE THAT YEEEAAHH!!!
Kollat på de Ugly Truth, rätt bra men blablabla.

Ska göra något kul nu... finns inget kul o göra men aja.
BTW: TYP ALLA RÄTT PÅ SOPROVET!!!! JIIIIPPPPIII!!!


freeeesh like the air

AAAAHHHH DUSSSSSSCHADEEEE FRÅN DÅ JAG SKREV FÖRRA INLÄGGET TILL NUUUUU! Gissa vem som e russin, hehe?! Jaja, ska käka lite och så ska mamma förhöra mig på läxan. HÖRS IMORGON BABEEEES KYYYYYYSSS


UTROTAAAAAAS

OMGOMGOMGOMG HOPPAS AV HELA MITT HJÄRTA ATT DEM DÄR SMÅ WANNABEKISSIES UTROTAS FRÅN DENNA PLANET!!! DETTA LAND!!!! Dem kan förflyttas till pluto.. Långt och bra. ALLT FINT SKA DEM FÖRSTÖRA?!?!?! KLÄDER, SKOR, HÅRFRISYRER, AAAALLT SKA DEM FÖRSTÖRA! SÅ OM MAN HAR FJÄLLRÄVEN NU TEX BLIR MAN KALLAD FÖR FJORTIS, OM MAN SKA HA SIDECUT BLIR MAN KALLAD FÖR FJORTIS, FÖR TRO FAN ATT DEM HAR BÖRJAT RAKA AV HÅRET NU OCKSÅ, GAAAAA!! S itter här med Powerade och har precis gymmat. Blev inte så svettig hehe. Ska snart duscha men ska bara läsa igenom till provet imorgon.

YEY NU E DEN SUPERFIN!

HHIHIHIHIHI ERKÄNN COOOOOOL HEADER?! :D Hjälpte mamma nyss med tvätten och fixade headern lite snabbt, coooolt! men jajaaaaa ska fixa mig inför morgondagen =skola =( så ni får hare gööööttans så hörs vi imon!!!

WE AAARE THE CHILDRÄÄÄÄÄN

Hejhejheeeejsan! Hemma från Selma nu. CHILLIIIGT KUUUUL PEEPPZZZZ. Vad händer? Allt bra? Ok, skönt o höra. Hahahahah jaaast kiddiiiiing. Skoldag imorgon som inte börjar förrens 10:10!!!!! WIHOOOOO!!!! Hm jaja... tror jag ska sätta mig lite och fixandtrix with tha bloggbloggbloggstylaaaaah.

updatelatäääär

E HOS SEEELMAAAAAAAAA

snygging

Oj så snygg min blogg blev helt plötsligt ;-) JAJAMENSANNNN!!!!! HEHEH. Jaja sängen kallar CIAAAAO

THIS IS WHAT I CALL MUSIC YAO

FO SHO!

BÄÄÄÄSTA MUSIKEN HERRREEE JAAAOOOO

OOOOOOOOOOOH DAAAMN!!!!!

FKJSDLGHDGLZSGJMPGODKH,ÖLGDF¨'SÖGPÖSLFKSGKMSJKGJMFSKJFMNJS!!!!
KOLLA 1:11 NÄR HAN LER SÅ DÄR SOM EN BEEEEBIS ÅÅÅÅHLOOOOOOOOOOORD!!! SÅ JÄVLA SÖÖÖT!



back bitche's hes mine

blåååågggiiisshhh

HEEEEEYYYYHEEEYYYHEEEEEY! wäääääzzzaaaaappppp?! Vill dra ut men pallar ändå inte, heheeheheehehehehehee. Hur ska man göra då?!?! Vetej.... Skola imorgon igen. The school today was chillnäni. not... Aja, efter skolan och hemspråk så blev de stan och hämta mitt IDkort. Heheheehhee, snacka inte om hur jag ser ut på det.. NÄMN INTE ENS DET! HAHAHAHAHAHAHAHAHA FYFAN HELT HYYYPEEE SÅÅÅ FUUULT! HAHAHAHAHAH! JAAAJAAA :(

Imorgon blire estop efter skolan med Selma och då vet jag eeexaaakt vad jag ska köpa om det finns den storlek jag behöver, hihihih! Sen på wednesday börjar vi 10:10, faaaaaan vaaaaa chill alltså!!!!!!! Ibland älskar man bara skolan................. . .. .


Eheeeeheeee jaahaaaaaaaaaa ni får haree gööötttpööööttttttt posssss


OCH JUSTE, DE DÄR MED ATT JAG SKULLE SE UT SOM BEYONCÉ NÄR JAG VAKNA VERKADE INTE FUNKA, ELLLLLLEEEEEERR?!! DÖM SJÄLVA :D

jag är alltid sååå seeeeriöööös och kan aldrig vara ooooseeeriööös neeejjjneeeej :D


e man bäst så e man, inget snack om saken

HIHÅHÅHJAJAAAA! E MAN BÄST ELLER E MAN SÄMST? - BÄST! -OBS! GÄLLER BARA MIG!!!!- Bakade kladdmuffins, KÄNN PÅ DEN HA HA HA HA! NI VILL SMAKA LITE KLADDIGT HA HA HA HA? YEEEES IKNOW U WAAANT BUUUUT YAA CAAAN'T! DON'T HATE ME CAUSE THAT BITCHES!!!

 

 

SKA SOVA NU SÅ JAG FÅR MIN FINA SKÖNHETSSÖM OCH VAKNAR UPP OCH SER UT SOM BEYONCÉ ELLER AMBER ROSE ELLER NÅGON! HÄHÄHÄHÄHÄHÄ SEEE YAAA LAAAATEEEEEEEEER WANNABES


ska in to tha showa nu

Vetinte hur länge jag blir där. Kanske blir där tills jag blir ett russin, veeeemveeeet inte du veeem veeeet inte jag.


CIAAAOOO BEEELLLAAAS






me gillar swingum



shuläläläää

Var på estop nyss. Hittade skiiiitfin tröja som jag ska ha när jag åker till Algeriet. SLUT&PUNKT!!! Och en typ tjocktröja som inte alls var tjock ska jag också köpa. Hehe, money on the bank snart ;-) Iallaaaafaaall så ska jag snart skala potatis för mamma och pappa typ städar sitt rum. Dem hittade en sån där ''klädhängare'' som dem har i affärer och sånt i nivet? Mamma har typ haft sån så tänkte dem att jag skulle få den för jag har så liten garderob hahah. Få se vad det blir med det jaja.
Bloggade inte alls igår för jag satt inte ens vid datan. FICK INTE RÄTTARE SAGT! Jaaaajaaa vaaaassskkaaa maaan göööööra?


have a nice söndag(hata söndagar!!!).


PEACE BREEE

home alooone

HEJSAN! Kom hem från skolan vid 12 och somnade direkt. Sov tills 2 ungefär och nu sitter jag här. Mamma gjorde godaste maten men hon och pappa skulle äta hos min moster för min moster har fyllt år. Iallafaaaaaall, sitter här och äter och ja.... DÖR AV TRÅKIGHET!!!


Hejdå -.-

i really need to pink, ok?

Ehe ja, rubriken säger väll allt. Sitter här och ''dansar'' och har fixat mig inför morgondagens skoldag.
Var och såg på Farsan. HAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA JÄVLA GO GUBBE :D Älska filmen! 100000/10 får den!


BRÅDIS NU FÖRIHELVETE!!!

ehe jaha annorlunda

Heheh, skinnvästen fick sitta fint på mig idag! Ser ut som cowboy, HÄHÄHÄ! Eller bonde............ . . . . .


till deeeeeeet ↑ har jag på mig nytvättade converse och uppvikta jeans från h&m. HIHIHI NU SKA JAG KOLLA SUNES JUL! JÄÄÄÄVLA ROLIGT ALLTSÅ!

you know me, bombombooom

Heeejsaaan mina glada små readers! Hur äre med er idag då? Fint? HÄRLIGT!!
Själv äre kaaanonkalkon. Ska snart städa kaninburen sedan duscha och ikväll blire bio. Farsan. Den är säkert skitrolig, HAHAHAHAHAAHAAHAHAHAH! Han ''farsan'' är så efterbliven, HAHAAH!
Fick även nyss reda på att Selma ska få räls både uppe och nere, HAHAHAHA! Och sen när hon sover ska hon ha sån tandställning som man har runt huvudet ni vet? HAHAHAHAHAAHHHHH SHIT VA KUL! HAHAAHAH!

Ehum jaha, bäst att göra lite nytta nuuuuvaaaaa. SEE YAAAAAA TÖÖÖNTSSS

Kolla såful min kanininini är!!


JAG MÅSTE HAAAA!!!


FRÅN MODEKUNGEN!!!!!!

vååååår, I WANT SOME VÅÅÅÅR!

Tänk snart när man kan gå med sin fina vårjacka från H&M......


Eller jeansjackan........


Och NÄR MAN KAN HA SKINNVÄSTEN PÅ SIG!!!......





ÅÅÅÅÅÅÅH!!!

Btw, innan när jag var på stan och fikade med 2 av mina mostrar och min mamma så berättade min ena moster en skiiitrolig och knasig sak som hade hänt mina kusiner och deras pappa när dem var i Spanien. HAHAHAHAHAAH! KNASIG SLÄKT JAG HAR, HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHA!


you got tha bombom style

OMG! DEM HÄR SKÖNHETERNA IS SNART MINA! Men the question är...... Dem  här ↓ eller lila converse? He-he..

Tror jag nog tar adidas skorna, SÅ JÄVLA HETA. MJAMMI!


vill du veta vad jag heter?

Home from town. blev skinnväst köpt och solglasögon men köpte inte dem där ''Lady GaGa'' glasögonen för mamma och min moster tyckte dem var för stora för mitt huvud, hahahaah. Blev ett par på guldfynd för 60 kr istället. Skinnvästen kostade egentligen 400 men jag fick den för 299 för mama hade rabatt, HÄHÄHÄ FIFFIIIIGT!
Ska checka film nu -Sunes jul- så see yaaa laaaateeer hateeer


gu' va ja e snygg

NOOOO SCHOOOOL ON WEDNESDAYS!!

Hähähähäj! Ingen skola idag=STAN!!!!! Shoppaaaaapoooppppppppaaaaaaailopppppaaaan. Heheheeh
men nu ska jag dra typtyptyptyp så hinner ej skriva något mer.


HEEEERÅÅÅÅÅ HA DE FINT NI SOM ÄR I SKOLAN ;)

soooo awesome

Shubidobidoooo! Allt väl? Okej, gött o höra. ÄHÄHÄH. Kom hem från skolan vid 2. Skön tid att sluta på för en liten minihelg som väntar oss på min skola ;-) Onsdag + torsdag = STUDIEEEDAAAG! Omg, sometimes you wish you was me.. BUHU!!! :-( Hahahaha driv. GRRRRRR E SÅ ARG PÅ MIN MAMMA FÖRRESTEN! Irri är hon... ibland!
Kollade igenom lite på H&M och ska visa lite grejs jag vill ha, hähähähähähhäähhäääää. It will be in my garderob sooooon nerds.

Jaja, ehm here you have it.

Förresten, någon som vet vart man kan köpa skinnvantar utan fingrar? Om ni fattar vad jag menar? Alltså bara halva fingrar. Och nåååågon som vet vart man kan köpa sån ring som är typ över alla fingrar? Fattar ni? Skulle bli HAAAPPPY om ni kommentera :'(

da showaaaaaa

ÄÄÄÄÄLOOOO! Nyss hemma från gymmet, 2 timmar blev det därja! Riktigt skönt faktiskt, ooouf!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag käka kebab i pitabröd som mami♥ har gjort. GOOOOTT!!! Kan säga er... I'M HUNGRYYYYYYY!


SARO = THE NEEEEW BODYBUILDER ;-)
not.


bombompooow i want your in mah roooom

Hehehehe har varit på stan med $31m@ och det blev ett halsband köpt. Tänkte köpa ''Lady GaGa glasögon'' men det gör jag på onsdag istället ;) Ska även köpa skinnväst på onsdag, HÄHHHÄÄÄÄÄ!
Hinner inte skriva så mycket nu eftersom jag ska dra iväg och träna. 1 2 3 1 2 3 1 2 3!!! KÄÄÄMPAAA!



Ha det gött, peeeace




ERKÄNN COOOOLT HALSBAND!!! Kallar dem för Djamila-halsband, hähähäh.

extra helg, weeeyy

Bjussar på ett par bilder bara för att jag -Sara Djeddou- har tråkigt.






NJUUUUUUUUUUT!

al fakir

Satt och kollade på Melodifestival reprisen och jag tyckte faktiskt att Salem Al Fakir var den mest värda vinnaren. Han hade skrivit låten själv och plus så spelar han instrumenten själv. Jag älskar låten, FYYYFFFAAAAAAN!


tolvelva

SHABADABABABABAABADIDOOOO! Uppe nuuuuuu och har tagit på mig och grejer. Veeeeet icke vad dagen går ut på idag men det är ju söndag så jag ska bara chilla. Tror inte jag pallar följa med pappa på fotboll, hahah.


Ehum... nu ska vi se............ . . . . . . . . .. . . . Nej, vi hörs väll när vi hörs. CHACHAAAA

SNÄLLA LILLA RARA SVERIGE?!

Vem fan var hon som vann? Och vad var det där för låt? OCH VAD VAR DET FÖR KLÄDER?! Hon stör mig... Alltså.. ja snackar om melodifestivalen. Sverige kan ju ingenting om musik har jag märkt. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!! Fy sjutton så dålig hon var som vann. Annapyttipanna eller vad hon heter, nej fyfan. Henne ska jag inte hålla på i Eurovision song contest. Darin borde  vunnit... Eller Salem! Eller Eric! Elleeeeeeer ANDREAAAAS.



Sara Djeddou {v} Eric Khaled Saade.


abooo reee

Fyyyyfaaan säger jag bara. Kickboxningen höll på att ta livet av mig.. Menmen, im fine! Är ensam hemma, buhueeehuu. Hatar att vara det.

Jaja, har duschat och käkat och skit och skit och skit. Ni får hade göööötttttttt i pöööötttaaan.


BTWWWW: ALGERIE I 4 VECKOR I JULI, MWHÄHÄHHÄÄ!!!!

ja har tråkigt, ok?


b0xning.

Hhähähä, vid 2tiden drar jag på boxning, ska bliiiii choookkul.
Baba&mama ska typ på någon konsert i Göteborg imorgon så jag fick hjälpa pappa hitta kläder till han, hahahaha! Han tyckte inte man kunde ha svart skjorta och grå tröja tillsammans... Så han ska ha på sig en grå skjorta med grå tröja. Eller.. det är typ som en kofta, den e fedt nice. Hhahahahahha okej de dääääär var juuuuu yeeeetteeeeinteresting. NAAAATTTTT!!!
Ska tiep dra och djoadjaj snart. Soooo wi höööreees when im hooomeeeeee.
PEACEEEEEE


får skitfuuula ögon i webben, meeen aaajaaa

what a meeeeeeesss

Har precis städat garderoben och gör det typ 1gång i månaden. Jag kan inte ha det stökigt och sånt i mitt rum, får.. ångest?! Har 4 påsar fulla med kläder som jag ska ge till myrorna, vill bara få väck skiten, GAAAH!
Känner mig duktig just nu så jag proppar i mig GOOODIISSSCCHHH och mami bakar våfflor, HEHHEEH. Det är ju fredag så atteeeeh ;-)
Gahahaaha min baba kom nyss och ville kolla sin hotmail för han kan typ inte göra det på sin egen data... Så webbade jag med Besha samtidigt också, hahaha! Stackaren, visste inte att han visades i en annan data. Om han hade vetat det hade han sprungit till Kina, HAHAH! :D I love my daaaad<3

Jaaajaaaaaa chillpill hejdå.


hala madrid

Hehehehehej. Har typ varit hemma sen 12? Eller inte hemma, kom hem vid 12 sen åkte jag till estop. Köpte ''vårjacka'' som jag ska ha med syrran, haha. Gick hem tidigare från skolan idag för jag känner mig inte så bra. Förkyld och huvudvärk, buuuhuuueeehuuu.
Ska nog vila lite nu... Ja det ska jag!!!!



herå

I know what i want, hmm...

Antingen dem här vita eller ett par lila. What ya think? I think that i should take the white cauze' dem passar bättre till kläderna och ja.. Just därför..

Nu tror jag att jag SÄGER ADIOS AMIGOS SES IMORGON, HAVE A GREAT NIGHT!


sick :@@@

NÄÄÄÄ NU HAR JAG BÖRJAT BLI SJUK OCKSÅ!! Ytterst tråkigt, hähä.. ''ytterst'' så jäääävla fult. Men fan, min näsa... r.i.p till den, alltså.. den är förkyld, JAG är förkyld. Faaaan vad jag hatar förkylningar!! JAG HATAR YT OCKSÅ! Gaaaaah släng er i väggen... Jävla assholes.
Vad har jag gjort idag då? Skola. (Hade so först och jobbade om Islam, ruuuligt! Sen hade vi svenska, skrev om någon artikel, booooring! Efter det hade vi idrott och spelade handboll. Kan säga er, MAN KAN INTE HA GYMPA MED MIN DJUNGEL TILL KLASS, FAAN ALLTSÅ! Som djur vafan, herregud. Åsnor.. Seeeeen efter det hade vi engelska, vi översatte text, bläääää. Efter engelska → lunch → matte, i hate matte, OMGAAASHH) Hade det kul påhemvägen från skuuulan, HÄHÄHÄHÄHÄHÄ! som sagt så skrattade vi skiiiitmycket, muhähähä. Kommer leva 1000år som jag skrev innan. Anyways, kom hem från skuuuulan och chillnäni lite, sen plugggggiiissshh och nu pluggiiiissshh. Bajs dag helt enkelt, h3h3. 
Förresten, ni 6(!!!!!!!!!!!!!!) unika läsare som läser denna unika bloggen, VARFÖR KOMMENTERAR NI INTE?! Har ni ont i handen, foten, näsan, tungan, örat eller vad ni nu skriver med? Neheeee det har ni inte?! MEN SKRIV DÅ?! AAAAAAAH ANGRYYYY!

Hihihhåhåhåhåhhhahahah, ni kan väll iallafall kommentera om vad ni tycker om nya designen som jag har för tillfället? Om inte... Sara goes ledsen, buhuehuuuu.
Aja, ha det gött mina 6unika läsare. ''Unika'', pft.

l0v3 to y'all

 


eric saade, iiiihhhh

Hehehe, kom hem för typ 1 timma sen. HAHAHAH SOM VI FLABBA PÅVÄGEN HEM HAHAHAHA! Var nära på att kissa på mig, BAHAHAHAHAHA!!! Jag kommer typ leva i 100000000år så mycket som jag skrattar jao. Skrattar heeeeela tiden! älskar att skratta....!!!!
Har engelskaprov imorgon, skjut mig snääääälla! ASHSAsj! Justdet, Besha webbade med Justin Bieber IGÅÅÅR!!!!! Fatta cooooolt?!?! Aja, skit i nu :D
ERIC SAADE ÄR SÅÅ SNYYYYYGG! HANS LILLE KRUFFSILUFFSHÅR! Och.. är han verkligen helsvensk..? Ser inte så ut. Hoppas han kommer till hstd :(

Hehe peeeeacee bre


sexy mama

ASSÅ FKJDSDNGJD!!!

BAJSA PÅ DEN HÄR JÄVLA YOUTUBE OCH MOVIEMAKER!!! :@ DET GÅR INTE LADDA NER TILL YOUTUBE FRÅN MOVIEMAKER?!?! WHAAAAT'S WROOONG AALOOOOO????!!!!

Jaja, skit i nu.. Kom hem från gymmet vid halv 7 och duschade och fresh me up lite. Göööööttaaaaans...! Sen käka jag (ris & kyckling för er nyfikna). SEN NU FÅR JAG KDAFIKDHDDAAAMP PÅ YOUÄCKLIGATUBE!!!!

Ååååååååh klagaklagaklaga!!!


Aaaaaja, seeeees tomorrow hähäääh BRRRRAAAAAP

träning

Hejhopp! Kom hem för 1½ timma sen typ men jaja, ska iallafall iväg och träna snart, ska bli kul!

Skolan var ''chok''tråkig idag reeeee, värsta keff utan Beshowaaooh, svär mannen. HAHAHAHA driver :-P
Men, hahahahaha see ya later alligatooooor <3

Btw: jag älskar nya designen :D nooot

HIHÅHHAA

HEHEHEH VAR UTE MED SELLMMM@!! VI HAR NÅGRA SAFTIGA VIDEOOOOS SOM VI SKA VISA ER SOON!!! SKA BARA KLIPPA IHOP OCH BLABLA FÖR LITE ÄR PRIVAT! JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER FÖR TANGENTBORDET E SÖNDER!... nat. HEHEHE HÅHÅJAJA VAD SKA VI GÖRA NU DÅ???? VIII VET INTE!


DDFJ GHNDFSFSFIJS NI KOMMER ÄLSKA MIG EFTER NI HAR SETT VIDEOSSSS :DDD


PUSS PUSS CHILIBAAANAAANPUUUUSSS

lagbajsdag

Shollaaahoppppsansaaaa!!! Hemma från lagdagen och har även duschat så känner mig skitfreeeeesh ya know. Började klockan 9 i arenahallen med pingis och vid.. 10(?) hade vi fäktning, SÅÅÅ TRÅÅÅKIGT! Och han vi hade var typ blind... han blundade hela tiden, haha! Sen matrast och vi var UTE och åt, gaaaash och den jävla skolan har inte ens råd med små Festis utan vi fick vatten?! Äh, tur att jag hade med mig mineralvatten dåra, bahaha!
Jajajajaja efter det hade vi handboll, rätt så kul faktiskt. Vi hade en skiiitbra tränare, det gillar vi. Fast han bröt rätt mycket på tyska så aooop.

Hehe nu ska ja bara chilla och ut med SELMA sen, ciaoooooooo fulingar.

movietimeee

Hejhopp, inte haft tid till bloggen idag. Eller jo.. men inte pallat när jag kollat film och varit ute, hehe! Var ute med Besha och Selma för att köpa choklad till lagdagen imorgon och senare gick vi in till abskolan och kollade där. FAAAN VAD JAG SAKNAR DEN SKOLAN, BUEHUUUU! Ska fan praoa där!!! Jaja.. sen kollade jag film. Nån Bring it on film, fjorton suger och någon mer baaajs.

Jaja, har packat o skit till lagdagen imorgon, fuuun! Nooot!


Vi hörs när vi hörs ;)

the gyyym

Nu åker jag iväg och tränar på gym, ska bli skitkul!


Hörs kanske efter, BYEEEE

uppe med tuppen

Gooooodmoooorning! Hehe, idaaaag kanske jag ska till estop och senare halv 7 ska jag åka och träna med Olivia. WIIII SKA BLII KUUUL! Tänk er mig, Sara, på gym hädanefter, och så ska vi börja boxning ;-) Vacker syn... Haha!


Heheheheehehehehheeheheeehehe jag gick typ och la mig 1 igår natt, somna som en stock och ba ZzzZzzZZzzzZz. Jaja, that's me huh. Ska typ gitt och käka breakfast nu jaaaaaooooooo!
- See you later alligator!
- See you in a while crocodile! H3H3H3H3


heyyyyyy!!! purple + pink = ssaro

HEEEEYYY! BOOOOORIIING!!!






H3H3H3H3HH3H3H3H3H33H3HH3H3H3H3H3 B00000000000000000RING JAAA000000!!!!


cya


hehehe cccrraaazyyyy guuurl




erkänn min tröja e cool :D


hahaha som sagt, crazyy guurl ;)
bild på mina nagellack och mitt guldiga nya halsband och tshirten som e döööcool!

shopping lalala

Shooooohejsan damer på herrar! Var nyss och handlade lite, hihiih. Slösade lite moooneeey, skööönt! HAHAH!
Köpte: jeansjacka 500:- lindex, tshirt 100:- h&m, sommarjacka 199:- h&m, 3nagellack (chockrosa, chockröd, lila) 25:- (tror jag...) kicks, halsband 70:- guldfynd och nagellack (mörkrosa) 35:- h&m. Heheheeheh, mamma köpte jeansjackan men jag ska ge henne pengar sen och resten köpte jag.
Faktiskt fina kläder jag köpte idag, wwooohooo. Maybe visar some day.

Nu ska jag hjälpa gubbarna som är här för att sätta upp nya hyllor i mitt rum, weeeeeei! JUUUUSTEEE! Hittade skitfin tavla på gallerix som jag kanske ska köpa :D

hööööörrrssss

CAAAAUSSSEEEE IM AAA SUUPPAAAHHSTAAAR

Helloooooooo! Hmhmhm, va ska man göra nu? Jo duscha och sen handla, hehe. Får väll ta med pengar för jag BEHÖVER CLOTHEEES! Hahaahaha. Jaaaajaaaa, nu blev typ badrummet ledigt så vi hörs maybe när ja coming home.

OMG SUPERSTAAAR

KOLLA VEM JA TRÄFFA HÄROMDAGEN!!!!! Var tvungen att ta bild med en annan tjej för han tyckte de va bäst så, men jaja, de bara att ta bort hennes face, hehe. OOOMGGG MITT HJÄRTA!!! SARA [V] RABIH!



sova=mycket bra för hjärnan

Hehehehehe, sov från.... 2(?) tills nu. SÅÅÅÅ SKÖÖÖNT! Bästa stället att sova på är ju fan soffan. Fredag idag ja.. Får se vad som händer i helgen. Lalalalalalaallallalalalalalalalalalalalallaallaalallaalalalalalalalaalalalal, SÅ TRÅKIGT!
Och jag är verkligen trött. RIKTIGT TRÖTT! så trött så jag inte ens pallar skriva, haha.


hejdå :(

@ ute

HEJHEJHEJ!! Var ute med Selma innan, chilldillpill, hähähähä. TRALALALA. Ska visa er bilden på jackan i wwwwant.
Är den inte beautiful? Guuuud vad den är fin! Selm@ ska köpa sån fast i svart kanske, hihihihih. Jag älskar Selma. Det är hon som gör mina gråa äckliga skoldagar roliga. Besha och bulle också såklart <3 Love that girls alltså..

JAAAJAAAA, SKA SNART HOPPA NER I SÄNGEN OCH SLEEEEEP.
Imorgon äre fredag, woohooo. Cya.

skolskitbajshelveteeeeee

ÖH HEEEEEJJJJJJJJJ MINA FINFINA/FULFULA READERS. Heeeeheee skojar bara.... INTE! Jaaaajaaaa jag är så bäst. Som Selma brukar säga ''AJM SPÄCHIAAAAAAL'' HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA!!!
Hhahahahaha en kille i klassen sa nyss: Efterbliven.se... OMG KOLLA DET ÄR DU JU LARS!
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHAHAHAHAHAH. Oj, där ramla mina nycklar på golvet. Jag har rökt på idag så nivet, BÄHÄHÄHÄHÄHHÄHÄHÄHÄ.
Haaahaaa, skojar.
Meeen eeeey vet ni vad jag vill ha? En tröja på Gina Tricot. Visar bild när jag kommer hem blafksdfnsjfnldajdakd.


JAAAJAAA FÅR VÄLL BÖRJA JOBBA LITE NUUUUUUU ;-) Hahahaha, haaajdoooooooo JIKLDAUDGAUDAHDISDHASDKAHDAIDHADNAKN!!!! JAG ÄR BÄÄÄÄST!!!!!!!!!!!!!!

blablablaaaa beaaacuseee blaBLA

Hejhejhejhejhejhejhej SHOSHOSHOSHO! WÄÄÄÄZZAAAAAAAAAPPPPPP?! Här äre chill, var nyss ute med min luffarkompis AKA Selma. Tänker iiiiiiiinte ge henne någon länkning för jag e evil, heheheh. Iaaaallaaafaaall så ska jag snart käka och skolan suger och och och och... Jag måste duscha efter maten och... JAG HAR TRÅÅÅÅKIIIIGT!
Baaaaaaaaaajjjjzzzzzzz, faaaaannnnzzzz. Hahahaha, är helt onormal jag vet!! Eh jahapp..
JUSTEEE! Algerier spelar mot Serbien idag, hehehe gissa vem som spöar vem egentligen. ALGERIET SPÖÖÖÖAR SERBIEN.

Jajaaa, ha det trevligt, KRAM!

oj vad f(r)uktigt, hehe.

Hehehehe, värsta fruktdagen idag ju! Har gjort FRUKTsallad och FRUKTsmoothie, NEHEHEHEHE. Avundsjuka ni blev nu, era munnar gapades och ba: OOOMG FRRRUUUUKKKTTT GIVE MEEE!! GAAAH JAG KOMMER DÖÖÖ!!!...
Eller så gjorde dem inte det! Hehehehehe viiiilken fantasi brushaaaan, värsta keff ja svär. Nej driver, ska sluta driva, tycker ni det? Tycker jag det? Nej det gör jag inte. Jo det gör jag. Nej, jo, nej, jo, nej, jo. OKEY STOP IT SAARAAA!

Hehe, strååååålande väder idag och solen gick inte ner förräns NUUU! Omg, så skönt! Nu känner man att våren är påväg! Hujedamig.. så skönt! Yaaaaya, jag vill till liseberg.. Fast FÖRST! ska snön försvinna och det ska bli vaaaarmt! Fyfan vad jag älskar liseberg.. <3 Hehe, hoppas jag ska dit i sommar vafan. ;-)

Nooooo jag ska njoooota av min FROKTsallad åkh FROKTsmoothie. Eh.. jalla.. jalla... jallajallajalla bye

shoooo LEEEEN

Shooooooo, home from da school. Very tråkigt kan jag säga er..... HAHA! Men två saker är bra: imorgon har vi sovmorgon, 17/18 är vi lediga och en sak är dåligt: Vi har lagdag på tisdag, GAAAH!!!! Bangaaaar eeente.

Hehe, snart kommer kanske Selma över så ska vi jobba med SOfördjupning, feddddtttt naajjzzzz. Eller inte....

Fick även franska och SO provet idag. Hade bara 2 fel från MVG (fick VG) på franskan och ett halvt fel på SO. Faktiskt rätt så nöjd.

Men jaja, chingchong i braaaaallooorna, BAAAI