hahah mobbad alltså

Hahahaha, någon jävla bloggare som säger sig ha varit i bloggvärlden hela tiden och leker kändis tycker jag är mobbad? Hehe, tack jag tar åt mig. SÅÅÅÅ HÄÄÄÄÄÄR JÄVLA MYCKET! Not. Så istället för att sitta vid datan och försöka sprida rykten om Amir (Gaybloggen) så kan du skaffa dig ett liv. Du är säkert helt hype för att du har fått en länkning av Hotgossip, ya hmar.
Som sagt, jag tar inte åt mig av han så kan han lika gärna sluta försöka leka något när han skriver i min blogg och blablabla.

Nu ska jag checka film, vi hörs jaaaoooo

HAHA!


Kvinnor blinkar dubbelt så ofta som män. Det är förbjudet att knuffa älgar ur flygplan. Andorra har 0% arbetslöshet. Det finns inga svartvita kor med vita öron. Sperma är ett läkemedel mot finnar. Du sväljer i genomsnitt 8 spindlar under din livstid, medan du sover. 15% av alla barn som har ADHD får amfetamin som medecin. 38% av jordens befolkning är homosexuella. Under en timme i kommunalt badhusvatten får du i dig ca 1/½ liter urin. Det finns över 50 000 bokstäver i kinesiska. Isbjörnar är vänsterhänta. Man nyser i en hastighet av 160km/timme. Den som dricker kaffe löper 66% mindre risk att begå självmord. Det är omöjligt att nysa med öppna ögon. Om du bankar huvudet i väggen bränner du 150 kalorier i timmen. Myror ramlar alltid på höger sida när dem är berusade. En ankas kvackande ekar inte. På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen. 100 personer dör varje år till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden. Det är fysiskt omöjligt att slicka din egen armbåge. En snigel kan sova i tre månader. Om Barbie fanns på riktigt skulle hon ha måtten 39-23-33. Under ett år skakar du i genomsnitt hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna. Under ett år skakar du i genomsnitt hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna. Under en bröllopsmottagning har du i genomsnitt en hundradels risk att bli smittad med munherpes från en av gästerna. Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser. Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten. En åsnas ögon är placerade så att den kan se alla fyra fötter samtidigt. En kackerlacka kan leva utan huvud i en vecka, därefter dör den av svält. Världens längsta könshår är 1½ meter. Blåvalar har i genomsnitt 5/½ meter penis. Man tappar mellan femtio och hundra hårstrån varje dag och fallande kockosnötter dödar i genomsnitt fler människor än vad hajar gör.

- tagen från Djamila som har tagit den av någon annan bloggare, hehe.
Tyckte det verkade lite kul, HAHAHA! Tänk att jag kanske har svalt en spindel...? EUUU! Och att om man badar i badhusvatten (klorvatten?) i en timme får man i sig 1,5 liter urin. Äckliiiigt, fyfan alltså.

Hahahaha, vaknade vid 12 och ska snart äta. Vetefan hur jag ska vakna till skolan imorgon alltså.. Sportlov borde vara 2 veckor, ehe. Ska iallafall vakna kvart över 8 men gött är det för jag slutar klockan 1. INGEN HEMSPRÅK! Sen på tisdag är det ju sovmorgon, hihiihih.


Cya peppssssssss


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA JAG ÄR PÅ SKRATTHUMÖR JUST NU! HAHAHAHAH! Även mammas&pappas torra skämt kan få mig att skratta! HAHAHAH! Kan få såna utbrott ibland att jag bara sitter och skrattar för mig själv. Som idag när jag var ensam hemma, så tänkte jag på sommaren sen plötsligt kommer jag ihåg en morgon när jag låg i sängen och sträckte på mig, och det var arbetare utanför som räffsade och sånt i marken, och det ekade över hela Ab så plötsligt hör jag min systers fönster åka upp och hör hennes morgon röst som om hon va påväg in i målbrottet ''HÅLL KÄFTEEEEN!!!''! HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAH! Jag låg där och döflabbade för mig själv, HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH! Ni skulle varit med! Sen skrattar jag typ hela tiden i skolan. Alltså min familj är typ knäppa familjen, man skrattar jämt åt dem, HAHAHAAHAHAHHA! Och Selma skrattar man också åt riktigtriktigtriktigt mycket! HAHAHAHA!
Jag är väll den tjejen som älskar att skratta, HAHAHAHA!

Okej, ska försöka lugna mig. Juste, gjorde eget mineralvatten innan och jag trodde att den där hallon''saften'' som man häller i skulle räcka men det gjorde den inte så det smakar piss nu. HAAHA!



Ouft, hejdå. :D

så **** irri

GAAAAAAAH!!! Seriöst?! Har inte Paow något annat att skriva om i sin lilla blogg än om hur vi invandrare är? Istället för att leta reda på det fina vi har gör hon ALLT för att ta reda på allt det onda om oss. Och det dåliga är att hon drar alla invandrare över en och samma kant? Jag kan säga er...... Jag ogillar Paow så här mycket <--------------------------------------------------------------------> plus 5 såna till. Och visst alla invandrare är inte värsta änglarna men vem fan har sagt att svenskarna är värsta änglarna och gör mamma glad all the time? Det finns dåligt folk av alla sorter, spelar ingen roll vart vi kommer ifrån, det måste finnas någon som inte håller sig innanför linjerna om man säger så.
Irriterad som fan på henne och alla rasistiska kommenterar som håller med henne. Visst, jag är halvsvensk men fan heller att jag håller med Paow, inte ens min mamma som är HELsvensk håller med såna rasister. Om vi säger för 20 år sen, då var det inte sånt här med att ''KASTA UT ALLA INVANDRARE!!! STOPPA ISLAMEN!!!''. Vad fan har hänt på den tiden...? Men tyvärr finns det folk som vill skapa dåligt rykte om invandrare men haha, svenskarna är inte bättre om folk tror det.
Sen att ''alla'' invandrare är ''korkade'' och lever på soc. Ehum, visst finns det invandrare som lever på soc men FAN HAR INTE SAGT ATT SVENSKAR OCKSÅ LEVER PÅ SOC! Hon skriver att invandrare lever på soc, men hon skriver inte att det finns svenskar som också gör det?

Äh, pallar inte bry mig mer men blir så jävla irriterad när jag kollar in i hennes blogg och ser med stora bokstäver ''JÄVLA BLATTE!!!'' etc.

Haha, woooooow lite aggressioner eller va säger ni ;-)
Yaya, va ska ja göra idag då....? Hm... Vetinte. Kunde inte åka till Vallås idag för dem har typ fått maginfluensa. Sånt vill man ju inte ha, haha! Och vet ni vad?! Min förkylning har börjat minska, wooohooooo!
Hahahaahahaaah, jaja pallar inte skriva mer. See ya

sholalala era bananer

HÄÄÄÄHÄÄÄÄ, vad händish? Sjäääääälv så äre tråk som fan. Skulle ut med Selma om ja inte hade duschat nyss då typ och om jag hade gått ut med blött hår hade jag blivit ännu mer sjuk. DET GILLAR VI INTE!!

Oh fan vad jag älskar en låt... Så braaaaaaaaa, döööör!


Eheehehehe, hejdå :pPPpPpPpPpPpPpPPpppPp


HEJDÅÅÅÅÅ :pPpPppPpPpPpPpPpPPPPPPPPPPP

såhär börjar min lyxiga morgon

BEN & JERRY'S :D:D


arasoddej

HÄHÄHHÄ, im up! Sitter här och chillar, ska snart fixa mig blablabla. Har fan inte sovit så gott inatt, INTE NÅGON DAG DENNA VECKAN!! Tack vare min hals och min näsa. Suuuuuuuuuuur man blir.
YÄÄÄYÄÄÄ va ska ja göra idag då?.. HUUUUMMMM, det vet jag inte. Jag vill shoppa men jag vet inte om någon kan, buhuehu. Jaja, de får man ta någon annan dag.

Juste, ni vet imorse så låg jag kvar och drog mig i sängen och så.. Så behövde jag nysa och ni vet när man känner att en nys kommer? Man typ slutar andas och vill bara att den ska komma ut? Min kom inte ut!!!! Men sen när jag ställde mig upp kom det 6 på raken ungefär, SÅÅÅ HÄÄÄÄRLIIIIGTTT DET VAAAA!!
Och det är typ krig i min grupp på facebook, hahahahah.



C'yaaaaaaaaaaaa don't wanna be yaaaaaaaa

WORK IT OOOUT!

SHOOOOOO, kom nyss hem från musikalen. De va faktiskt nice ;-) Förutom att jag typ hostade hela tiden och kändes som om jag skulle nysa hela tiden.. Im sick you know..

Jaha ni....... Hur mår ni då? Chokbra? Aiiight, de bra ;-)

BAHAHAHA driiiivvvvvvvvviviviviviv.

Tog lite cpbilder och filmade lite men liksåååwwmmnhhh de funkar inte på denna data att spela upp? Haha, något fel.


don't ask me what..? Scenen typ, HAHAHA!

waow, man ser ju superdupermega bra. NAAAT!!


Jag lovar ni kommer få se film någon gång när ja har fixat skiten!


habibi du o jag föralltid

SÅ BRA!!!!!!

''outfit''

Ey, en sak ska ni veta, det är inte min mage som hänger på den första bilden utan det är min tröja som är för stor, ok? Är faktiskt inte SÅ tjock ;-)

Bilderna blev skitfaila, försökte göra dem lite ''bra''. Min göt ser ut som värsta africanassen. BAHAHAH :-D
Älskar mina kicks, dem lyser i mörkret, mjauuuuuu


shohejsan

Hann inte uppdatera innan ja stack till stan. HITTADE INGET !! Jag gick runt och kollade lite och så.. Seeeen när man har hittat något och ska kanske prova det ropar min syster: SARA, HÅLL DEN HÄR MEDANS JAG KOLLAR! Man ba sheeeet take it easy jag vill också kolla lite. Men jaja, hon var ju ''behov'' av en ny jacka, JAG MED?! Jag kan inte ha EN jacka i vår bara.
På lördag blire 500 till på kontot, weeeeyyyy! Blir rik, muhähähähä!! Ska fan dra och shoppa loss nästa vecka, vet precis vilken jacka jag vill ha ;-)
WELLWEEEELL, har jag något mer ointressant att skriva...? Nä don't think so.. ELLER JOJOJO!!! Jag ska på musikal snart, BAHAHAHAHAHAAHHAH! Hey, mobba inte breeeee! :-D


Jalla bai

cooling jao


euuuuuuu

Plattade nyss håret och FAAAN va äckligt det blev?! Jag tvättade håret igår på morgonen så jag trodde det skulle vara jättetorrt men nej?! Det visade sig att allt inte var torrt, fan vad jag hatar mitt hår.... GRRRRR :@



Pallar inte skriva, sur.

snygg

Hehe.
Kolla klippet här under och kolla 06:43, han med keps som skrattar. SNYGG!!!!!
Hejdå!

ytterst

Hej! Sitter här och chattar med min syster på facebook, ytterst trevligt! Snart ska jag kolla film, ytterst roligt!
Imorgon ska Emilia sova över här, YTTERST TREVLIGT! På torsdag ska jag på musikal, ytterst kul verkar det som.
Nu ska jag kolla på film, som sagt ytterst roligt!
Hoppas ni får en ytterst bra natt!
Puss o en ytterst kram!

GAHAHAHAHAH SKÄMMIG

HHHAHAHAHAHAHAHAAHAH!! DÖR AV GARV!!! HAHAH SKÄMMIG MAROCKANTRANSA. Trodde inte jag kom på dig va? Tssss.. INGEN kan lura mig, inte ens någon feg transa i stockholm.
Undra om tjejen vill bli transvestit? Leker kille o grejjer, pft.


HEEEY, va ute typ nyss med Selma och Melissa.
Vi luffade runt, HÄHÄHÄ! Selma=min luffarkompis ;-)

Jani, sen när ja kom hem lite kul på msn. ;-)

See yaaa

hejmittnamnärortodioxiantkddjddn

HÄÄÄÄYYY!
Vaknade nyss typ, skönt att sova. SOVA <3 SARA! S[V]S.
Hahaha, driver bara.
Ska typ fixa mig nu sen ska jag kolla HÄBIIIBBBB!
Jao vi ses jao.

shubibababababababulääääläää


Kolla vilken snygging jag är, hahahahaha!!! Älskar mitt fina utseende och mitt fina öga, puss på dig Sara!
Hehehehehheeh, sitter med min systers laptop, cooling jag är ;-) Japp, jag är cool, vad ska ni göra? Döda mig? Don't think so, liksom. Don't blame all the shit on me cauze' att jag har fått sånt fint utseende?! ALLA killar springer efter mig, och tack vare det är mitt finfina storstora öga, hahahhahaha. NO LIFE DOT COM, ELLERHUUUURRRRRR??!!! Aja, vad ska man göra? Mitt namn är Sara Jeddo, vad kan man förvänta sig av en sån tjej med mitt namn? Inte finhet iallafall, inte lamhet heller.
GUHÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄÄH, vill skriva av mig, jag vet att ni också vill att jag ska.
Alltså nej, nu sitter jag här och skriver massa skit bara för det är så sköööööööna tangenter, GAHAHAHAHAAHAHABAHAHAHAHA.
Jaja, nu ska jag ''lana'' fb, NAAAAAT!! De är inte ens kul att lana....? Snälla, man kan dö, ouuuf! I don't want to die, oh em ge, vad skulle världen vara utan mig? Ja ni, sadness :-(
HAHAHAHAHA, driv, herråååååååååå FULINGAR!!!!!

videoinlägg

HÄHÄHÄHÄHHÄH. De kul att göra videos med sig själv, när man driver! Skulle ni vilja att jag la in den på bloggen, va...? ;-) DON'T THINK SO! GAHAHAH! Sa lite saker som kanske verkar ''rasistiska'' men egentligen är allt bara på skämt. Snackade lite kul om katoliker, judar och buddhar! HAHAHA! Visste inte att katoliker var kristna, wops! Seeeeeen, vad snackade jag mer om...? Juste! Att jag kommer bli lika stor som MJ!
Gjorde typ 2 videos, tror inte ni kommer få se. Kanske någon gång i framtiden, ok? Bra! 

Hähähähä, nu äre min syrra som flippar loss. KissiePissieDessiePaaaaaooowww
JA ÄLSKAR ATT FLIPPA LOSS!!! FATTAR NI?! Man måste kunna bjuda på sig själv lite, GAAAAAHHHH! Annars är man FÖÖÖÖR lame.


Yayaaaaaa, smell ya later ....wannabe gaybloggen dot com.....

FAN VAD JAG HATAR KORTLEK!!!

Jaaaa, jag HATAR kortlek! Det ända som är kul med det är Finns i sjön annars är all kortlek skit! Yatzy också för den delen, BLÖÖÖÖÖÖ! Fattade ingenting, min moster fick typ förklara för mig 500000 gånger.
Jaja, var iallafall i stan idag. Köpte ett halsband  för 70kr. Käkade tacobuffé för 50kr, HAHAH. Billigt billigt vare här ja! ;-) Senare åkte jag med min moster hem och däääääär vaaaar Nemoooo, min kusins hund. Så gullibulli han är! Vi var ute med han i snön, blablablabla.
Vet ni att deras katt heter Dixie och är en hane, HAHAHA!! Det är ett tjejnamn.

Ähhhhhyepp, wääääzzzzzaaaaaaaappppppp maahhh homiiieeesssss? Ok, bra.
Haha, har ni märkt att jag alltid skriver ''erat'' svar för er? Det är ju bra, så slipper ni ödsla tid på att kommentera! AHAHAHHAHHAHAHAH!

 



Kolla sååå söt han är! IIIIIIH!

abååå breee

Shooooooosheeenaaa. Sitter och väntar på att moster ska ringa när hon är klar på jobbet så jag kan ta bussen och åka in till stan med henne, Emilia och Sofia. Hähähähähhä, JAG ÄLSKAR STAAAN! Fast ett problem....... jag vet inte vart jag ska ha min plånbok... ska jag bära den eller ska jag lägga den i jackan? Jag bär den.. OCH NEJ!!! Jag hatar väskor så aldrig att jag tar med mig väska, hihihi.

Har skitont i huvudet, vet inte varför.. Men aja, det är ju sånt man får leva med, ellerhur?

 

S.E.S!!!!


GUUUUUD!!!

FanananananaaaaAN! Så tråkigt! Det märks att det är söndag idag, HATAR söndagar!!! HATAR HATAR HATAR HATAR!!! :@@@@@


sååååå, wääääääzzaaaapppppp? - Tråkigt. - Aaaaa, samma här! - Ska vi tagga ut? - Jabre, vi ses vid gympasalen nu!

Åååååååh, sååååå tråkigt.

 

 

HEJDÅÅÅ :@@@


de e morgon oooo soool sååå vi vill ha dee

Hejhejhejhejhejhejhejhej&återHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
idag.. idag... idag.. är det söndag så jag ska bara städa.. typ inget mer, buuuhuuu! Hatar att städa, ÄRLIGT TALAT!!
Mmmmmjoooooo, mamma och pappa vetinte att jag är uppe just nu, HAHHAH! För annars hade dem bara sagt ''Gå ta på dig och städa!!!''. JAG PALLAR INTE STÄDA NU, OK???!!! I HAVE A LIIIFEEEEE!

Men jaaaajaaaaa, finns väll inte mycket mer att säga...? Jag behöver bikini.


Ciaaaao

Aboooou man, vilken kattig bild ja svär! Chokkattiggggg, ooouuufff!


bildbomb? oh jaaaaa

Om folk tycker en bildbomb räcker med 5 bilder så vet dem inte va det är! Här får ni en stor ful kattig smexig het bildbom. PUSSS O KRAAAAM! Ps. ja gjorde inbakade flätor i sidorna, GAHAHA!

ser ut som MJ på sista bilden lite..
När man ändå bjuder på bild A kan man väll bjussa på alla andra.. HÄHÄHÄHÄHH NJUUUUT AV MIN GUDOMLIGA SKÖNHET ERA BABBAR!

 


calling out

Lazee - Calling out.


5år*

Hehe jag var på 5års kalas INTE 4års.
Jajajajaajajajaj, tårta o sånt vare där ja. Pusslade med småungar, faktiskt rätt kul! BAHAHAHA!



Ehuuummmm fan va de snöar. HATA DETTA SVERIGEVÄDER! Så typiskt Sverige, GAAAAH!


Skjut mig i kinden.. JAG HATAR SNÖ!!!


-.-.-.-.-.-.-.-

Kolla inte inlägget under, tryck inte på länken det är bara ett trick! Sen när man trycker på det kommer det upp det där monstret ni vet? Om ni inte vet -TRYCK INTE!!!!-



Känner inte ens personen under! Ska försöka skaffa nytt lösenord, hähähäh

 

peace


hihihi busig

Woooooooooooooooho, jag är så jävla bäst. Hahahahahahahahha, hackade mig in på Saras blogg (A) Fiiifan, finns inte bättre människa än jag (A) Och sara, ser du detta så bli inte sur :) Jag hade bara tråkigt (A) Plus så ville jag länka till miiin blogg. HAHAHAHAHHA, om du vill kan du försöka hacka dig in på min blogg men det kmr du inte fixa ;)
Aja, mycket kärlek till dig sarooo ♥
Så checka min blogg NUUUUUUU
www.seeelmina.blogg.se

say what's what

Gooood mooooorning asshooooles! Haha nej jag skojar bara, THIHIHIH! Godmorgon!
Vaknade fan klockan 7 imorse men somnade om till 9 ungefär, haha.
Ikvääääääääääääääääääääääääääääääääll ska jag på 4års(?)kalas. Pallar inte, buuuhuuu! Jag vill till stan och schåååååppaaaaaaa! Eller nej, ja vill till GBG och schåååååååååppa!
AJA BAJA NAJA GAJA! waaazzzzuuuuup? Chill eller? Aa okej gött!
Alltsååååå min datastol?! Den åker saktasaktasakta ner av sig själv? Sååååååå irritttteeeeraaanndeeeee! Måste be pappa fixa den, hähähä.
Igår när jag försökta ta den till vardagsrummet från mitt rum var det ända han sa: GÅ INTE MED DEN PÅ TAPETEEEN!
Sen sa han: Akta den från tapeten...
GAHAHAHAHA FAIL! ''Gå inte med den på tapeten'' Nejnej ska försöka, haha!
Måste duscha nu också ochochoch kanske platta hååååret.

Mmmmmmm vi säger så hejdååååååå


katastrof

Fyfan, den här videon. Han bryter benet men ändå fortsätter han sjunga? Man ser hur han verkligen haltar sig fram! 15 år... Han kommer nästan bli lika stor som MJ jag lovar!

(!!! Kolla killarnas kläder, sheeet vilken nice stil alltså!)

psykopat, psykopaaaat

JAAAJ PSYKOPSYKOPSYKO AAAARRGGGHHH!
Haha, ouf flippa lite där va :D
Mmmmmmhhhhh, har tråkigt, thhihihihihihihihhitingelingtingelinghihiihihih.
Bääää, har tråkigt.
Ska fråga suster om hon vill göra något kul snart.. Typ flippa eller något.
Jag+syrran+flipp=k.A.t.A.strof. Gahaahahaha.
GAGAGAGA GAAAGAA MAAAMAAA!


Ohguuuud hejdå hahahah :D

DU HADE EN PRINSESSAS HJÄRTA I DIN HAND

5 Frågor om förhållanden
Är du singel? - aa man :D
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - vet faktiskt inte.
Kärlek eller sex? - lovelovelovelove
Har du varit kär i någon? - nej
Finns det någon för dig just nu? - neppiiissshhh

10 Frågor om dig själv
Ditt namn? - sara
När fyller du år? - 7feb
Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - öronen höhö
Vad har du på dig just nu? - tights, tröja blabla
Vilken årstid är bäst? - summeeeeerrrr
Vad tycker du mest om hos dig själv? - ögonbrynen, munnen är inte heller helt fel MUHÄHÄHÄ
Vad är du bra på? - eh...... klaga på allt o alla hahahaah
Vem älskar du mest på denna jorden? - familjen, släkten och mina underbara vänneeeeer
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - själv hhööhö

10 Frågor om dina vänner
Vem är din allra bästa vän? - s b j
Vem vet allt om dig? - selma besha julia
Vem är roligast av dina vänner? - hahahahahhhahahaha många
Vem är snyggast av dina vänner? - alla är lika snygga, grrrrrr
Vem är mest partyprisse? - tssss vad vet jag
Vem är den du helst har filmkväll med? - selmuuusshhhii
Vem av dina vänner är mest "evil"? - besha ooouufff
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - hm vetinte GAHAHAHA! selma typ


10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - alla
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja fan
Vem är farligast i din familj? - min syster...
Vem ser roligast ut i din familj? - baaabaaa. :D nej skojar bara, han är snygg
Vem är coolast? - vem tror du :D
Har ni något husdjur? - kanin banin panin
Vem har du mest gemensamt med? - alla hahahah 
Vem står för underhållningen? - gahahahaha min pappa :D
Vem sover du oftast med? - jag sover själv, höhöhö
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 2 sekunder sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 5 sekunder sen typ hahah eller tvärtom...

10 Frågor om idag
Vad har du gjort? - skola
Har du varit glad idag? - ja e alltid glad ;)
Har du varit ledsen idag? - nä :)
Har du gjort något bra idag? - vadå bra? tror inte gahahah
Vad ska du göra nu? - sitta här och lama
Har du gjort något dåligt idag? - som vadå?  
Vad har du ätit idag? - skolmat och choklad hahaha
Har du duschat idag? - nej ska senare
Är du trött nu? - liteee
Vad händer imorgon? - vetinte

Telefon/mobil
 Vem ringde du senast? - mamma typ
Vem ringde dig senast? - syster
Vem smsa till dig senast? - claudia
Vem smsa du till senast? - claudia

Övrigt
 Är du hungrig just nu? - nej
Vad är klockan nu? - 17:44
Vilka sidor på internet är du inne på just nu? - blogg, msn och facebook

Musik
 Lyssnar du på musik just nu? - nej pallar inte
I så fall, vilken låt för tillfället? -
Vad gillar du för musik? - hiphop, r'n'b.

Kärlek
Har du kysst någon idag? - hahah nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - nej :)
Har du ett förhållande? - nej :D
När går gränsen vid otrohet? - puss på kinden.. :@
Är du romantisk? - ouf vet faktiskt inte
Är du svårflörtad? - hahah vet eeejjj
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - när jag var liten, thihihi
Har du nån gång slagit någon? - ja :p
Har du lekt med någons känslor? - trög eller
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - single ladie mama
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - pft
Är du en bra pojk/flickvän? - ja de tror jag annars är väll inte personen ihop med mig?
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - min pappa BAHAHAHA
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - BAHAHAH ingen har sagt :)
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - euuuu
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 20 årsåldern.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - uärk
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - aldrig HAHA
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - sån fresh stil jao



ja har tråkigt, mkai? :D

aj wäntz dis

Yesyesyesyesyes! Vill ha allt! Alltså.. Inte tillsammans som en outfit då utan jag vill bara ha, hehe. Jeansvästen och hoodtröjan ska vara tillsammans tycker jag! Hoodtröjan under jeansvästen då alltså. Leopard(korta)tightsen ska vara under shortsen, oh hot.

OH EM GEE! GE MIGGGGG!!! Tack!


fgkjfdhfkjh gina tricot dfjkldgjdg

Är det bara för mig som Gina Tricot's hemsida laggar skitmycket? ÅÅÅÅÅÅÅÅH! Irriterad jag blir.. Sen Besha som skriver på msn hela tiden så det laggar, bahaaaahaaa! DÖR! DÖR! DÖR!
Ey yo man, ja har fett många besökare MÄÄÄÄNH ni är så tråkiga, hähähäh. ''Fett många besökare''? GAHAHAHAHAH 12 stycken typ, wiiiiiiie! Next Kenza typ.. NOOOT!
Ey yo bre ja vill ha kläder vafan. Måste.... ha..... nya...... kläder......! Faaan att jag inte bor i sthlm, dem har massa affärer där men här i hstd...? = IIIIIIIIINGA! Iiiiih! Dem bästa vi har är H&M, Gina Tricot, Vero Moda, BikBok typ. Skit stad ärligt talat. Kommer aldrig vilja bo här när jag blir äldre, varför flyttade mina föräldrar just HIT av alla möjliga städer i Sverige? Iofs är de ju bra för jag har träffat bästa vännerna men ÄNDÅ!!! Dumstad! Vill inte ens bo i Sverige när jag blir äldre. Ska ta tag i skolan och bli något, om man ens kan det här i denna lilla hålan. GAAAH SUGSTAD!

 

Åh, hejdå.


JE SUIS CREVÉ!!!

JAG E DÖDSTRÖTT!! Blir alltid det på fredagar. Sitter och chillar vid facebook, boooooring! Ojuste kollade nyss på extreme home makeover och fan, jag vill också få ett sånt fint hus! Jävla amerikanare.... Nej men ärligt, dem får ju det för dem har lite problem och så, så jag förstår att folk vill hjälpa till! Jaja.. that's life........

Men chill banan ska dra och spela Tower Blocks nu hähähähä


Ja fryser, ok?

HÄHÄ MATTE MATIKKKKK HÄHÄ

Jag sitter här och tjuvskriver från datorn i salen. BAJSAR PÅ MATTE!!!! HATA MATTE!
Det stinker kräk här också, tror jag spyr.. Julia är en tråkig kossa och Besha tror hon sjunger så bra.
HAHAHAHAH DETTA SA JULIA NYSS OM WE ARE THE WORLD FOR HAITI:
Julia: Hallå... Michael Jackson är med och sjunger i den..
Jag o B: *Kollar på henne precis som öööööh?*
Julia: Alltså.... Jag vet att det är meningen blablablabla.
BLABLABLA YADA YADA!
MITT NAMN ÄR LARS GUMMIBEAR I LIKE TO EAT SOME GUMMIBEAR!


Ey len ja ska tagga nu jao, CIAO BEEEELLAAAHHHH

asåwh veth nihh wadhh? (AA''''

Awwwhh iwgåwrh närhh jawg varhhh utehh påwh stawn medhhh killarnawwwhhh (sowm harhhhh 500000 toffsarhhhh påh benewnhhh och skiwthamycketh waxh) occhhhh tjejewrna (sowm serh uth sowm chokladbullarhhhhh, dethhh vitahhh äwr allaahhhh derasshhh finnawr ochhhh idomiwnhh (AA'''' ) såwh kowm värstwahhh paparazziernahhhh occhwh följdewwhhh efterwh åssszzzwwhhh? Fattahh cooolthhh assåååwwzz (HHHH''''' Seriöwsttthhh dewm villehhh nowg barahhhh fåhhh min autograffhhhh förhhhhh jawg harhhh dennawhhhh überkändawwwwwwh bloggewn likszowmmmmhhhh (A''''''
Ajaawwwwhhh min dawg: Jahhhh blektehhh hårewt med silverschampooohhhhh (görhh miwg barawhhh dummawre hawahhahahahhhhhh) owch dränkwtthhh miiwg ihhh solpudewr owch idowmin (AAAA''' Fetthhhh kuwl alltzzzåååwwhhhhh.
Jajawwhhhh puwszzzzpuwzzzz påwh skinkawnhhhhhh <'3333333333 (LLLLLLL'' ;*********




Fattar ni så tråkigt jag har? Tog typ 20 min för att skriva allt de där.. Puuuuuuuh äntligen klar!

choktråkigt jao

Åhhhhhh gud så tråkigt det är! Ingen inne på msn eller någonting? Kyss min afrikanska ass, tack!
Wellwell, får väll nöja mig att ta knasbilder på mig själv.. Det ända som händer den här torsdagen.. Buhu ehu.
Ey vänta nu skrev Emilia på msn but she is så tråkig.
Tror fan jag ska läsa Habibböckerna nu. Douglas Foley är världens bästa författare, ärligt talat!
Kan man heta Habibi om man är tjej..?


Jag vill ha sommar.


one time, ooooone tiiime

Shet, Julia visade mig nyss en skitbra video till one time med Justin Bieber! De tjejerna som har gjort denna gjorde en riiiiktigt bra koreografi! Ärligt, jag hade aldrig kommit på en så bra koreografi? HAHA!

Erkänn coooooooooola?

i will never find another lover sweeter than you

Sho hoppsan falleloppsans bananeeeeeeeeerrrrr..hhh....! Skola idag. Trå-å-å-åkigt, haha! Vad förväntar man sig liksom? Är iallafall glad att jag har underbara vänner, mihihihiiiiiiiiiiiiiii. MIIIHIIIIII-HIIIIIIIII!
Omg, just det! Justin Bieber är sååå sööööt! Haha gillade han inte förut men han är SÅÅÅÅ SÖÖÖÖÖT! Jaja, nog tjatat om han.
Wääääzzzzzaaaaaa? Okej chill. Har inga läxor idag, YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSSSHH!!!! Haaaaaahahahaha. Abri ey, ja har choktråkigt ja svär jao. Ey aboooouuu ja skämtar bara okì?
Ursäkta? vad skriver jag om.. Jag har tråkigt!
Okej detta inlägget blev helt knaz så chillbanani nu heeeeejdååå bous o kram

Kolla såsöt! Ey förresten, är det bara jag som tycker rihanna har blivit värsta knasig? Pft..

kärlek till låten

SHUUUULUUULUUUUUUU!
Sitter här i skolan och chillar.. NAAAAT! Har snart idrott hähähähähä.

Men tänkte bara tipsa om en sååååå bra låååååt! Älskar den.

Assar - försvunnen kärlek. (KILLEN ÄR 94AAAAA!!!)


geek

Oh sho mina vänner!
Sitter här och pluggar till provet imorgon och jag tror jag har fått in alla gudarna i hjärnan, halleluja! Ska bara packa gympaväskan, träna lite mer och sen såååva.
Jahapp peeepppsssszzzz, imorgon efter SO:n har vi de rätt så softish, inga läxor på 1 vecka, waaaaay!

Måste få in skiten i huvudet så bäst jag säger hejdå och börjar med mitt hjärnarbete igen.

ciaoooooooååååå

wallah så keff mannen

Jag = smart! Jo vet ni varför? Istället för att ta hem SOmappen tar jag hem franskamappen som jag redan har haft prov i! Yäääääh ssarosmartass. NAAAAT!
Fick dra hem till Selmu och skriva av alla gudar och grejer, haha! Vi satt och chillade också!

Ska läsa igenom läxan, chilla vid datan, duscha och läxa igen!

Imorgon äre torsdag. Efter torsdag äre fredag, efter fredag =...... SPORTLOOOOV! Ohyeeeyeeeyeeeeeee! Dansa min och Beshas happydans. *Dingdingdingding, de räcker nu.....uuuu..* Haha ursäkta amoooooo, vem sa vi vara normal?
Ey bre måste gitt jao, ses


shooooo len. va händer jao?

Hopphopp im home! Igår lyssnade jag faktiskt på ängeln och pluggade så jag kunde allting på franskaprovet. Jag var stensäker! Hehe, det lönar sig att plugga! Har även plugg till imorgon: SO! Tror inte det är så svårt eftersom Peter sa att det är lätta barnfrågor. HAHAHAHAAH! BARNFRÅGOR HAHAHAH! Eh hahaha.
Så det blir väll att plugga snart.

Jag=stinker vitlök i min mun. Varför? Jo, jag åt det med toast, sååå gott eller? Hehe! Im not normal.........



AAaaa meeen aaaaaa mmmm aaa visst mmm aa vi ses

vingt, vingt et une, vingt deux, vingt trois bla blaa

Haha, baba förhörde mig nyss, gick skitbra sa han. Han hade inte såååå jättebra koll eftersom det var fotboll på tv. Min pappa = fotbollsnarkoman. Han älskar, älskar, älskar, älskar och älskar fotboll! Irriterande, haha!

Ah men babbe fan, nu ska jag inte skriva typ 50000000 inlägg på en o samma dag här nu va ;)
SARA LISTEN TO THE ANGEL: Fortsätt plugga...........hhh.....!
SARA LISTEN TO THE DEVIL: Siiiiittt viiiid daaaataaaaaaaaan.........hh....!
Vad väljer jag...? Damdam, de får ni se imorgon.


Jalla habibi vi ses


NÖJESNYTTTTT!

DE BRINNER HÄR UTANFÖR! OH EM GE!!!!
1. Det är inget nytt.
2. DET STINKER IN I LÄGENHETEN!
3. Min pappa är nyfiken! HAHAHA!



eh oke ja tror ja vill säga vem ja e nu......


Vem e jag?
''Jo jag e tjejen alla undrar om men ingen vet, så öppna era ögon så kanske ni ser. Lalallaalala''
- Taget ur kniven i hjärtat.

1. Jag heter Sara.
2. Jag fyllde 14 den 7 februari. Remember mhaki?
3. Jag är halvarab. STOLT HALVARAB!
4. Jag gillar datan, mina vänner och skitmke mer.
5. Jag stör mig på Paow och alla dem bloggarna som leker smarta men egentligen är helt väck i huvudet hahaha!
6. Jag kommer och vill aldrig säga att jag HATAR NÅGON för jag HATAR ingen! Hata är ett starkt ord och just nu HATAR jag ingen. Ogillar gör jag men ALDRIG HATA! En dag kommer det och slår dig i ansiktet tillbaka.
7. Jag är inte lame för jag skrattar heeeela  tiden! HHAHAHAAHAHAHAH!
8. Mina bästa vänner heter Selmina, Arbresha och Julia!
9. Jag är bäst.
10. Jag har en mamma, pappa och storasyster.
11. Min pappa är ifrån Algeriet som ligger i NORDAFRIKA. Ni borde veta förgrömmade ungar.. Och min mamma är suedi. Yeah du suedi shake din ass man. HAHAHAH DRIIIVVVVVVVVVV.
12. Ni ska veta, jag driver mycket i denna bloggen yäyäää bästa humorn från topp till tå!

Aop, nöjer ni er? Nu -back to the plugggggishhhh-


Det här är jag i mina bästa dagar, HAAAHAAAAA NJUUUUT!


ey bre, vi skiter i designen

Aaaaah fan, palla inte bry mig om designen på denna bloggen, haha!
Iallaaaafaaaall sitter här och övar till franskaprovet imorgon och baba ska förhöra mig soon. Tycker själv det går galant! Haaaahaaa, bra de ha?

AA FAKKTISKTTTKTKTTKKTKTKTK!
Ohshot, vill flippa loss. Nivet, springa runt huset och sjunga ''I CALL YOU WHEN I NEEEEED YOU AND MY HEART IS ON FIREEE, MMMMMHHH!'' Haha, okej ska inte fortsätta med det där. Såååååååå wääääääzzzzaaaa peepppssss? Något nytt om svininfluensan? Nä, har faktiskt inte sett en enda gris sen svinskitgrejen på media. Eller jo typ min syster. ooooooooooh grooov jaaa eee brushaaan.

Aja återkommer väll senare med typ om vem jag är, hur jag är, vad jag gillar, vad jag hatar blablabla.


Baj habibtiiiissssssz

The crazy gurl is back

Yes, im back on track! Bloggar mer när jag har en fräsch design.

W0W0W0WW0W0W0W0W00W0W ajde habibtis

Känner ni igen mig? NÄÄÄÄÄÄ

RSS 2.0